Eyüpsultan Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, Engin Yıldız, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kübra Bingöl

Eyüpsultan Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Engin Yıldız ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli Kübra Bingöl, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın kıydığı nikahla dünya evine girdiler.

Eyüpsultan Kültür Merkezi'nde (EKSM) düzenlenen nikah merasimine gelin ve damadın yakınları ile çok sayıda meslektaşı katıldı.

Başkan Remzi Aydın, şahitler huzurunda nikahı kıyarken gelin ve damat alkışlar arasında "Evet" dediler.

Başkan Aydın, nikah merasimi sonunda genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline teslim ederken, günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.