Rami, Çırçır ve İslambey'de Ziyaretler

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Rami, Çırçır ve İslambey Caddesi'nde esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Aydın'ın ziyaretleri sırasında renkli görüntüler oluştu.

Başkan Remzi Aydın, önceki gün Rami'de bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında esnafla ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın, talep ve önerileri dinledi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Aydın'ın ziyaretinden kaynaklanan memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. Ziyaretleri sırasında çocukları da ihmal etmeyen Başkan Remzi Aydın, bir pastanenin önünde oturan çocuklarla konuştu, bir dükkanın önünde ders yapan çocukların ödevlerine yardım etti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın dün ise Çırçır ve İslambey Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu arada Eyüp Belediyesi Alibeyköy Semt Konağı'na da giren Başkan Aydın burada Alibeyköy Mahalle Muhtarı Firdevs Kuş'u muhtarlık binasında ziyaret etti. Sosyal Destek İşleri Müdürlüğü ile Şevkateli Mağazası'nda da inceleme yapan Başkan Remzi Aydın, çalışanlardan bilgi aldı.

Sonrasında İslambey Caddesi'ne geçen Başkan Remzi Aydın, İslambey Camii'nde ikindi namazını kıldı. Namaz çıkışı cemaatle bir süre sohbet eden Başkan Aydın, İslambey Caddesi'nde ziyaretlerine devam ederek esnafın hatırını sondu.

İslambey Caddesi'nin düzenlenmesi, altyapısıyla modernleştirilerek prestij cadde haline getirilmesiyle ilgili yapılacak çalışmalar konusunda esnafa ve vatandaşlara bilgi verdi.