Rami Esnafından Başkan Aydın'a Teşekkür Plaketi

Rami İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği, Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi salonunda iş adamları onuruna kahvaltı programı düzenledi. Programda işadamları ve Başkan Remzi Aydın'a da birer teşekkür plaketi sunuldu.

Programa Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile işadamları katıldılar. İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı, işadamlarıyla beraber çalışmaktan onur duyduklarını ve Eyüp Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Remzi Aydın'a destekleri ve Rami'de bulunan esnafın yanında bulundukları için teşekkür etti. Başkan Aydın da yaptığı konuşmada, Rami esnafına teşekkür ederek, çalışma kurallarına uyduklarını, belediye olarak her zaman kapılarının açık olduğunu ve her fırsatta Rami'ye gittiğinde esnaf arkadaşlarla hoşça sohbet edip varsa sıkıntılarını çözüm noktasında yardımcı olduklarını söyledi. İstanbul gıda toptancı tüccarları derneği Başkanı Mustafa Karlı Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a plaket takdiminde bulundu.