Şehit Musa Özalkan Bilgi Evi açılıyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sınır ötesine geçen Mehmetçiklerimiz, vatan müdafaasına devam ediyor.

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın, vasiyetinin çocuklara özel bir eğitim yuvası olduğu ortaya çıkmıştı.

ŞEHİDİN ADI BİLGİ EVİNE VERİLDİ

Şehidin vasiyetinin ardından harekete geçen Eyüpsultan Belediyesi, 5-25 yaş arası yaygın eğitim programı Simurg'un Rami'de açılacak olan bilgi evine, Şehit Musa Özalkan'ın adını verdi.

İçinde 3 temel eğitim sınıfı ve 2 atölye sınıfı bulunan Şehit Musa Özalkan Bilgi Evi'nde, çocuklar sosyal ve akademik gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler görecek.

Öğrenciler, okulda gördükleri temel derslere yönelik eğitimlerin dışında; İngilizce Dil Atölyesi, Drama Atölyesi, Değerler Eğitimi gibi alanlarda da kendini geliştirme fırsatı bulacak.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, 10 Şubat günü, saat 13.00'da açılış töreni gerçekleşecek olan Şehit Musa Özalkan Bilgi Evi'ne, tüm vatandaşları davet etti.

SİMURG ŞEHİT MUSA ÖZALKAN BİLGİ EVİ

Adres: Rami Yeni Mahallesi, Abdi Ağa Sokak, No:15, Eyüpsultan \ İstanbul