Simurg Eğitmenlerine Kılavuz Akademi

Eyüp Belediyesi Simurg 5-25 yarası Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi Eyüplü öğrencilere eğitim için yaptığı çalışmaların yanı sıra öğretmen ve eğitmenlerine de Kılavuz Akademi özel eğitim programı veriyor.

Hizmet içi eğitim kapsamında Simurg Bilgi Evi ve Gençlik Merkezleri eğitmenlerini Kılavuz Akademi programıyla destekleyen Eyüp Belediyesi, daha kaliteli ve etkili bir eğitim için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Her hafta salı günleri gerçekleşen eğitimlerde iki haftada bir farklı konular işleniyor. Akademisyen Yrd. Doç. Dr. Kerim Karabacak eşliğinde bu hafta "Eğitimde Araştırma ve Proje Yazma Yöntemleri" konusunun işlendiği Kılavuz Akademide, eğitmen ve öğretmenler mesleki gelişim ve kişisel gelişim alanında kendilerini donatıyor.

Aynı zamanda öğretmenler bu program sayesinde hem kendilerini hem de öğrencilerini geliştirip yetiştiriyor.