Simurg Yeni Eğitim Dönemi Tanıtılıyor

Eyüp Belediyesi Simurg Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri 2016-2017 eğitim yılı için ilçedeki okullarda tanıtım günleri düzenliyor. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Simurg Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri çalışanları, tanıtım günlerini eğitim dönemi sonuna kadar ilçedeki bütün okullarda gerçekleştirecek.

Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi eğitimcileri, ilçede gittikleri bütün okullarda öğrencilere merkezlerin kuruluş amacını, eğitime bakış açısını, programları ve atölyeleri hakkında bilgilendirme yapıyor. Kurumla kaynaşma ve oryantasyon amcıyla da yürütülen tanıtım günlerinde müzik atölyeleri, sanat atölyeleri, kültürel atölyeler, oyun atölyeleri ve dil atölyeleri videolarla desteklenerek görsel sunumlar eşliğinde öğrencilerin ve eğitimcilerin beğenisine sunuluyor.

Öğrenci ve eğitimcilere bilgi vererek, öğrencilerin kendi yetenek ve isteklerine göre tercih etmeleri için yürütülen tanıtım günlerine Eyüplü vatandaşlardan gelen yorum ve talepler üzerine oryantasyonu hızlandıran Simurg Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri eğitimcileri, tanıtım günlerini dönem sonuna kadar daha da kaliteli sunmaya devam edecek.