Sivaslılar Feshane'de Buluştu…

Sivas kültürünün tanıtıldığı Eyüp Feshane’deki ‘Sivas Günleri 2014’ fuarına, haftasonu Ak Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem ve Başkanımız Remzi Aydın da katıldı.

İstanbul’daki Sivas’ın önde gelen isimlerinin bir araya gelerek oluşturduğu Sivas Platformu’nun organize ettiği ‘Sivas Günleri 2014’ fuarı Eyüp Feshane’de Pazar günü sona erdi.

Sivas’ın yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı festivalde ilin geleneksel kültürünü yansıtan hediye eşyalar büyük ilgi gördü.

Fuarın son gününde Feshane’ye gelen Ekrem Erdem ve Remzi Aydın’ı karşılayan Sivas Platformu ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bugün burada yüz binlerce insanımızla büyük aşıklarımızın yaşadığı toprakların gelenek ve göreneklerini İstanbul’da yaşatmaya çalışıyoruz.Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir yer, torunlar olarak gelecek kuşaklara aktarmaya çalışıyoruz.Tanıtım günlerimiz renkli görüntülere sahne oldu. Ben tüm katılanlara, hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Remzi Aydın ve Ekrem Erdem, tek tek tüm stantları dolaşarak geleneksel lezzetleri tattı ve Sivaslılarla sohbet etti.