Suriyeli Öğrenci Sevincini Resme Döktü

Suriyeli Nihat Trabolse, oğlu İbrahim Trabolse’nin, Eyüp Belediyesi tarafından yapılan kırtasiye yardımına çok sevinerek teşekkür etmek amacıyla yaptığı resmi Halk Günü’nde Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a verdi.

Suriye’de müzisyenlik yapan Nihat Trabolse, ülkesinde yaşanan savaş nedeniyle üç ay önce ailesi ile birlikte İstanbul’a geldi ve Eyüp İslambey Mahallesi’ne yerleşti. Nihat Trabolse’nin Otakçılar İmam Hatip Lisesi 6C sınıfında okuyan 12 yaşındaki oğlu İbrahim Trabolse, geçtiğimiz günlerde Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın, ilçedeki tüm öğrencilere hediye ettiği kırtasiye çekini aldığında sevinçten havalara uçtu. Okul çıkışı eve giden İbrahim Trabolse bu sevincini ailesiyle paylaştı. İbrahim bununla da yetinmeyerek sevincini kağıda döktü ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür etmek için bir resim yaptı. Baba Nihat Trabolse de, Halk Günü’nde Eyüp Belediyesi’ne gelerek Başkan Aydın’a oğlunun teşekkür etmek için yaptığı resmi verdi. Nihat Trabolse oğlunun kırtasiye çekini aldığı gün yaşadığı sevinci de Başkan Aydın’a anlatarak kendisi de şahsen teşekkürlerini iletti.