Eyüpsultan Belediyesi, Kültür İşleri Müdürlüğü, 2019 – 2020 sezonu kültür sanat eğitimleri, başvuru

Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü 2019 – 2020 sezonu kültür sanat eğitimleri için başvuru dönemi başladı.

Sanatta Hayat Var” sloganıyla başlayan yeni dönemde, 6 merkezde, 36 farklı branşta eğitim verilecek.

Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezleri’nde verilecek eğitimler için sanatseverler 02 -29 Eylül tarihleri arasında ön başvuru yapabilecekler.

Başvurular kültür merkezlerinden yapılabildiği gibi eyupsultan.bel.tr veya kultursanat.eyupsultan.bel.tr internet adresleri üzerinden de yapılabilecek.

MEB ONAYLI HALK EĞİTİM SERTİFİKASI VERİLECEK

Sanatseverler 2019-2020 kültür sanat eğitimlerine ücretsiz olarak kayıt yaptıracaklar. Eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerlere sezon sonunda MEB onaylı Halk Eğitim Sertifikası da verilecek.

14 yaş ve üzerindeki vatandaşların katılabilecekleri eğitimler Ekim ayının ilk haftası başlayacak.

6 MERKEZDE 36 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM

Eyüpsultanlılara yeteneklerini keşfetme ve becerilerini geliştirme imkanı sunmak amacı ile verilen kültür sanat eğitim kursları; Göktürk Kültür Sanat Merkezi, Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi, Sertarikzade Kültür Sanat Merkezi, Afife Hatun Kültür Evi, Caferpaşa Medresesi Kültür Sanat Merkezi ve Eyüp Musiki Vakfı’nda gerçekleştirilecek.

HANGİ MERKEZDE HANGİ EĞİTİMLER VERİLECEK?

Caferpaşa Medresesi Kültür Sanat Merkezi (CKSM)

Çini Atölyesi, Seramik Atölyesi, Çömlek Yapımı Atölyesi, Ciltleme Atölyesi, Ahşap Oyma Atölyesi, Eyüp Oyuncakları Atölyesi, Gölge Oyunu Atölyesi, Ney Atölyesi, Osmanlıca

Sertarikzade Kültür Sanat Merkezi (SKSM)

Minyatür, Hüsn-i Hat, Tezhip, Kaligrafi, Ebru, Resim, Eyüpsultan Karikatür Okulu, Ney, Tambur, İstanbul Kemençesi, Ud, Kanun, Bendir, Sinema Atölyesi