​​​​​​​Eyüpsultan Belediyesi, Geleneksel Satranç Turnuvası

Eyüpsultan Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Geleneksel Satranç Turnuvası’nda öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Eyüpsultan Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen turnuva, çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Axis Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuvaya, Eyüpsultan İlçe Gençlik Spor Müdürü Selattin Temiz’in yanı sıra, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Spor Müdürü Naci Usta, Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi Mustafa Çolak ve Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Koordinatörü Hayrettin Yazıcı ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

3 KATEGORİDE, 12 OKUL VE 60 ÖĞRENCİ YARIŞTI

İki gün süren turnuvada, hakemler eşliğinde, toplam 3 kategoride, 12 okul ve 60 öğrenci yarıştı.

Küçükler kategorisinde Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu, Gençler kategorisinde Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yıldızlar kategorisinde ise Cumhuriyet Ortaokulu birinci oldu. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini, Mustafa Çolak, Naci Usta, Selattin Temiz ve Hayrettin Yazıcı’nın elinden aldı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız