2015 Aralık Ayı Meclis Kararları

Belediye Meclisinin 07.12.2015 tarihinde yapılan 7. seçim dönemi 2. toplantı dönemi Aralık ayı Meclis toplantısı 1. birleşiminin önergeler bölümünde; Meclis Üyeleri Semih DİKYOL, Erhan DOĞAN, Özlem AYVAZ, Orhan Cem UÇAK, Seçkin TURAN, Mevlüde ŞAHİN, Mustafa GÜL ve S.Tayfun KAHYAOĞLU’nun vermiş oldukları yazılı önerge Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.
EYÜP BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA
“ESBAŞ Sosyal Tesislerinde Eyüp Mahalle Muhtarlarımıza 8 kişiye kadar % 20, 8 kişiden fazla ise % 10 indirim uygulamasına, ESBAŞ otoparklarında 1.derece şehit yakınları, gazi, engelli vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza da 8 saate kadar ücretsiz hizmet verilmesini karara bağlanmasını,
Yüce Meclise arz ederiz.”

KARAR
Meclis Üyeleri Semih DİKYOL, Erhan DOĞAN, Özlem AYVAZ, Orhan Cem UÇAK, Seçkin TURAN, Mevlüde ŞAHİN, Mustafa GÜL ve S.Tayfun KAHYAOĞLU’nun vermiş oldukları yazılı önerge teklif karar olarak oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edildi.