Belediye Meclisinin 09.12.2021 tarihinde yapılan 8. seçim dönemi 3. toplantı dönemi Aralık ayı Meclis toplantısı 2. birleşiminin Komisyondan gelen raporlar bölümünde; Hukuk Komisyonunun 08.12.2021 tarih ve 50 sayılı raporu Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

HUKUK KOMİSYON RAPORU

RAPOR NO : 50

RAPOR TARİHİ : 08.12.2021

İLGİ : Plan ve Proje Müdürlüğünün 02.12.2021 tarih ve 45999 sayılı yazısı

KOMİSYON İNCELEMESİ

Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısında; “T.C. Kalkınma Bakanlığı, İstanbul Kalkınma Ajansı 2021 Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı kapsamında TR10/21/YEP/0126 referans numaralı “Tarım 4.0 Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi” isimli projemiz İstanbul Kalkınma Ajansına sunulmuş; ajans tarafından başarılı bulunmuş ve hibe desteğine hak kazanmıştır.

Projemizin sözleşme ve uygulama sürecinde idari ve teknik kolaylık sağlamak amacıyla, projede Eyüpsultan Belediyesi’ni temsile ve ilzama, başvuru belgelerini, sözleşmeyi ve diğer proje belgelerini imzalamaya kurumumuz adına 2*********2 T.C. kimlik numaralı Belediye Başkanı Deniz KÖKEN ile birlikte ve gerektiğinde ayrı olmak üzere 2*********2 T.C. kimlik numaralı Belediye Başkan Yardımcısı Eda ÇAÇTAŞ’a yetki verilmesi hususunda karar alınmak üzere yazımızın Belediye Meclisi’ne havalesini olurlarınıza arz ederim.” denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ

Komisyonumuz yapmış olduğu incelemeler neticesinde; , İstanbul Kalkınma Ajansı 2021 Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı kapsamında “Tarım 4.0 Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi” projemizin sözleşme ve uygulama sürecinde idari ve teknik kolaylık sağlamak amacıyla, projede Eyüpsultan Belediyesi’ni temsile ve ilzama, başvuru belgelerini, sözleşmeyi ve diğer proje belgelerini imzalamaya kurumumuz adına 2*********2 kimlik numaralı Belediye Başkanı Deniz KÖKEN ile birlikte ve gerektiğinde ayrı olmak üzere 2*********2 kimlik numaralı Belediye Başkan Yardımcısı Eda ÇAÇTAŞ’a yetki verilmesi komisyonumuzca uygun görülmüş olup,

Takdiri meclise arz olunur.

KARAR :

Hukuk Komisyonunun 08.12.2021 tarih ve 50 sayılı raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız