Belediye Meclisinin 10.03.2022 tarihinde yapılan 8. seçim dönemi 4. toplantı dönemi Mart ayı Meclis toplantısı 2. birleşiminin Komisyondan gelen raporlar bölümünde; Hukuk Komisyonunun 09.03.2022 tarih ve 59 sayılı raporu Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

HUKUK KOMİSYON RAPORU

RAPOR NO : 59

RAPOR TARİHİ : 09.03.2022

İLGİ : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 25.02.2022 tarih ve 58577 sayılı yazısı

KOMİSYON İNCELEMESİ

Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün yazısında; “İlçemiz Güzeltepe ve Emniyettepe mahallelerinin mahalle sınırının yazımız ekindeki sınır değişikliği haritasında önerildiği şekilde değiştirilmesi hususunda karar alınmak üzere yazımızın ve eki sınır değişikliği haritasının Belediye Meclisi'ne havale edilmesini arz ederim.” denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ

Komisyonumuz yapmış olduğu incelemeler neticesinde; ilçemiz Güzeltepe ve Emniyettepe mahallelerinin mahalle sınırının Müdürlük teklifi ekindeki sınır değişikliği haritasında önerildiği şekilde değiştirilmesi komisyonumuzca uygun görülmüş olup,

Takdiri meclise arz olunur.

KARAR :

Hukuk Komisyonunun 09.03.2022 tarih ve 59 sayılı raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edildi.