Belediye Meclisinin 10.03.2022 tarihinde yapılan 8. seçim dönemi 4. toplantı dönemi Mart ayı Meclis toplantısı 2. birleşiminin Komisyondan gelen raporlar bölümünde; Hukuk+Sağlık Ortak Komisyonunun 09.03.2022 tarih ve 01 sayılı raporu Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

HUKUK+SAĞLIK ORTAK KOMİSYON RAPORU

RAPOR NO : 01

RAPOR TARİHİ : 09.03.2022

İLGİ : Veteriner İşleri Müdürlüğünün 04.03.2022 tarih ve 59651 sayılı yazısı

KOMİSYON İNCELEMESİ

Veteriner İşleri Müdürlüğünün yazısında; “Belediyemiz ile İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi arasında ilçemiz sınırları içindeki sokak hayvanları için “Sokak hayvanlarının kısırlaştırma, muayene, tetkik, teşhis, tedavi, ilaç, yatak, ameliyat ve otopsi hizmeti” ile ilgili protokol yapılması düşünülmektedir.

Söz konusu “Sokak hayvanlarının kısırlaştırma, muayene, tetkik, teşhis, tedavi, ilaç, yatak, ameliyat ve otopsi hizmeti” ile ilgili protokolünün 5393 sayılı kanunun 38.maddesinin (g) bendine göre hazırlanarak imzalanması hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi için yazımızın Belediye Meclisine havalesini;

Olurlarınıza arz ederim.” denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ

Komisyonumuz yapmış olduğu incelemeler neticesinde; 5393 sayılı Belediye Kanununun 38.maddesinin (g) bendine göre ilçemiz sınırları içindeki sokak hayvanları için “Sokak hayvanlarının kısırlaştırma, muayene, tetkik, teşhis, tedavi, ilaç, yatak, ameliyat ve otopsi hizmeti” ile ilgili protokolünün hazırlanarak imzalanması hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi komisyonumuzca uygun görülmüş olup,

Takdiri meclise arz olunur.

KARAR :

Hukuk+Sağlık Ortak Komisyonunun 09.03.2022 tarih ve 01 sayılı raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız